Mellem havet og ødemarken

Vis stort billede Tilføj
Mellem havet og ødemarken

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

En fortælling fra sagaernes Island. Under et fjeld bor en kvinde som i løbet af sin korte tid har været nok igennem til at fylde et helt liv. Hendes mor og hendes far døde under sørejsen fra Norge. Hendes kæreste er myrdet for længst hendes mand slået ihjel mens han sov ved hendes side. Og hans bror som hun så giftede sig med har hun skilt sig fra igen. Den gård hun selv var med til at bygge har hun måttet forlade og sin søn og sin datter har hun måttet give fra sig. Hun var ung og levende men nu er hun frændeløs udstødt og alene fordi hun insisterede på at træffe sine egne valg.

Mellem havet og ødemarken er en omdigtning af Gisle Surssøns saga en af de blodigste af de islandske sagaer. Men i stedet for som i forlægget at følge Gisle fortælles romanen ud fra søsteren Tordis' perspektiv. Hermed får historien en helt anden drejning for nu bliver det klart at Gisle ikke så meget er en eventyrlysten og ærekær yngling som han er en skruppelløs ufredsstifter og drabsmand der sår ulykke omkring sig.

En fascinerende beretning om en selvstændig og handlekraftig kvinde i et samfund hvor mændene ellers er de mest synlige. Et samfund som er lige så genkendeligt som det er uoverskrideligt fjernt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jon Høyer
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 142 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 265 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2014
Oplagsdato: 07 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779736948

Sprog

Dansk

Mellem havet og ødemarken Tiderne Skifter