Marys hemmelighed

Vis stort billede
Marys hemmelighed

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

New York Times-bestselleren, der har solgt over 700.000 e-bogseksemplarer

Mary McAllister, skamferet af et slag fra sin afdøde, voldelige mand, lider af en svær angstneurose og har tilbragt næsten 60 år isoleret i det såkaldte 'Marmorpalæ', med udsigt over byen Mill River i Vermont. Hendes forbindelse til omverdenen består udelukkende af posten, medierne, en aldrende præst med hang til at stjæle skeer, og et soveværelsesvindue med udsigt over byen under hende.

De fleste beboere i Mill River betragter 'Marmorpalæet's indehaver som ejendommelig, men dog som en fast del af deres samfund. En pyroman, en begærlig sygeplejerske, og den charmende landsbytosse er blandt de få der nogensinde har set Mary. Især de nyankomne i byen—en politimand og hans datter, og en skolelærer—er nysgerrige omkring den tilbagetrukne enke. Men det er kun præsten Michael O’Brien, der kender Mary og hendes hemmelighed—en hemmelighed der, hvis den kommer for dagen, vil ændre alles liv for altid.

Marys hemmelighed er en historie om at overkomme tragedie, om værdien af venskab og kærlighedens evne til at dukke op fra de mest uventede kanter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Darcie Chan
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: The Mill River Recluse
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Marie Kopp
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Punktum
Udgivelsesdato: 09 Apr 2014
Oplagsdato: 09 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793079021

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk