Maresi

Vis stort billede
Maresi

349,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Smuk og overbevisende fantasyromanfyldt med stærke kvinder


På en lille ø ligger Det røde Kloster – et tilflugtssted for forfulgte ogudsatte piger og kvinder. Maresi er novice i Det Røde Kloster.

På klostret bor kun pigerog kvinder, stedet er forbudt for mænd. Som mange andre piger er Maresi flygtettil klostret på grund af hungersnød, undertrykkelse og uvidenhed. I klostrethar hun fundet et helt nyt liv og et hjem fyldt med det hun elsker højest:viden og bøger.

En forårsmorgen ankommerden unge pige Jai til klostret. Hun er flygtet fra sin grusomme far, og medhendes ankomst følger fare og frygt. Alle i klostret bliver sat på prøve,Maresi mere end nogen anden.

Historien om detmatriarkalske samfund på Det Røde Klister – et paradis for piger og kvinder,der er flygtet fra ondskab – er dramatisk og overbevisende fortalt af MariaTurtschaninoff. Hun blev for “Maresi” derfor også velfortjent i 2015 nominerettil Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris.

Finske MariaTurtschaninoff er kendt for sinehistorisk inspirerede fantasyromaner med stærke kvinder i hovedrollerne.Tidligere har hun udgivet blandt andet Arra, som også er oversat til dansk.Turtschaninoff har været kandidat til “Astrid Lindgren Memorial Award” og harvundet “Finlandia Junior Prize” i 2014.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Turtschaninoff
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jesper Klint Kistorp
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 27 Jun 2016
Oplagsdato: 27 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606829

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk