Manuskriptet fra Accra - Klassisk Coelho ala Pilgrimsrejsen og Alymisten

Vis stort billede Tilføj
Manuskriptet fra Accra - Klassisk Coelho ala Pilgrimsrejsen og Alymisten

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

" INTET VÅBEN ER STÆRKERE END ORD"

Coelho tilbage for fuld styrke med livsvisdom – som holder århundred efter århundred. ”At sige nej er ikke altid mangel på god vilje, og at sige ja er ikke altid en dyd.” ”Det værste er ikke at falde – det værste er ikke at kunne rejse sig"

En inspirerende tale mod intolerance og mangel på forståelse – en tale, som binder de tre store verdens-religioner sammen. Coelho giver os endnu en gang opskriften på succes – og selvfølgelig kærlighed. Da Jerusalem i det Herrens år 1099 står over for sine besejrere, korsfarerne, og den sidste aften afventer sin barske skæbne, taler Kopteren, den gamle kloge græker, til folket. De spørger, han svarer. De beder ham fortælle om nederlaget, de besejrede, ensomheden, uduelighed, skønhed, erotikken, elegance som modsætning til arrogance, succes, miraklet, ængstelsen og troskab. Om at tage valg og om at vende om.

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paulo Coelho
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originaltitel: Manuscrito encontrado em Accra
Originalsprog: Portugisisk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Eva Birklund
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Bazar
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 158 g
Serie: Coelho
Udgivelsesdato: 07 May 2015
Oplagsdato: 07 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771161755

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Manuskriptet fra Accra - Klassisk Coelho ala Pilgrimsrejsen og Alymisten Bazar