Manteuffel

Vis stort billede
Manteuffel

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Manteuffel er noget så sjældent som en på én gang særdeles klog og særdeles kulørt vampyrroman — spækket med kulturhistorisk viden og saftig underholdning.

I Bundesarchiv i Berlin dukker et manuskript op, som er påstemplet >>Streng geheim<< og >>Reichsführer SS<<. Manuskriptet viser sig at være en afskrift af en række breve og dagbogsoptegnelser, som alle er skrevet af eller om en vis Friedrich von Manteuffel i det. 16. århundrede. Manteuffel er født omkring år 1500, og af dokumenterne fremgår det, at han i 1526 er med i adelens afgørende slag mod de oprørske bønder ved Frankenhausen. Han bader sig i bøndernes blod i en rus af begejstring for Martin Luthers reformationsbevægelse.

Efter slaget begynder der imidlertid at ske uforståelige ting med Manteuffel. Han drives af et dunkelt begær mod flere krige og går fra den ene kvinde til den anden, som efter mødet med Manteuffel ligner ofre for et vilddyr. Hvad der er sket, ved Manteuffel dårligt nok selv. Han må kæmpe mod de kræfter, der truer med at tage magten fra ham – en kamp, han synes dømt til at tabe.

Manteuffel er en original gotisk roman om den protestantiske reformation og en dramatisk fortælling om nationalisme og krig, religion og sex, angst for livet og længsel efter udødelighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Tudvad
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze - Stoltzedesign ApS
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosinante
Udgivelsesdato: 13 Oct 2016
Oplagsdato: 13 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763832489

Sprog

Dansk