Manden som var tørstig

Vis stort billede
Manden som var tørstig

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi er i Japan kort efter 2. verdenskrig. Hisao, en ung japansk soldat, er lige stået af det tog, der ellers skulle have ført ham til hans forlovede, Shigeko. Men nu står han her, uden kuffert, drevet af en ubændig tørst efter vand, som må og skal slukkes med få dråber dug, før han kan fortsætte sin rejse. En tørst, som har plaget ham, siden han under krigen var indespærret i et bjerg i dagevis. Erindringerne fra krigen og savnet af hans gode soldaterkammerat Takeshi hjemsøger hans tanker og drømme. Og imens vi i flashbacks får fortalt historien om krigen og slaget ved Peleliu (som er en historisk begivenhed), fortsætter Hisao sin færd på jagt efter toget og den efterladte kuffert, som gemmer på gaven til Shigeko: Et jadeæg indpakket i rødt silkepapir.
Som i "Fire soldater" (Etcetera 2013) beskæftiger Mingarelli sig stilfærdigt og med stor psykologisk indlevelsesevne med krigens kontrast mellem konkret levet liv og den død og gru, som konstituerer krigen på et andet niveau.
Vinder af Prix Obiou, Prix Louis Guilloux og Prix Landerneau 2014.
OM FORFATTEREN
Den franske forfatter Hubert Mingarelli (f. 1956) har siden sin debut i 1989 skrevet mere end 20 romaner, ungdomsbøger og novellesamlinger. Han tilbragte som ganske ung tre år i det franske søværn, og det er uden tvivl disse oplevelser, der ligger til grund for mange af hans romaner. På dansk er tidligere udkommet "Fire soldater"(2013).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hubert Mingarelli
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: makereadystudio.com
Originaltitel: L'homme qui avait soif
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Anne Marie Têtevide
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Etcetera
Bredde: 128 mm
Højde: 192 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 204 g
Udgivelsesdato: 17 Aug 2015
Oplagsdato: 17 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793316041

Sprog

Dansk

Manden som var tørstig Forlaget Etcetera