Manden i månen

Vis stort billede
Manden i månen

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lasse er sømand. Det vil sige: ikke romantisk sømand. Han er styrmand på et containerskib med 6 timer vagt 6 timer fri 6 timer vagt og 6 timer fri døgn efterdøgn. Han er på spanden og afmønstrer for at fejre nytår 2004 sammen med gamle venner fra Fanø/Esbjerg i Thailand. – Her oplever han den siden så berygtede tsunamis ødelæggelser på nærmestehold og hans livsbane ændres dramatisk.

Men Hans Hedegaard Andersens Manden i månen handler ikke kun om Lasse. – Lasse er hovedperson, vi hører om hans første hyre på en fiskerkutter, hans første forelskelse etc, men han lever først og fremmest i kraft af nogle fænomenale miljøskildringer af de 35-40 årigevenner og eks-kæresten Christina, som dengang i forelskelsens tid kaldte Lasse Manden i månen.
Så sødt, så sødt! – Nej, Manden i månen er ikke sød, men nøgtern. Man mærker fra første til sidste side forfatterensnysgerrighed efter at vide, hvordan skidtet virker, hans forkærlighed for eksaktviden, hvordan man fører et skib, og det er den selvsamme nysgerrighed, han har overfor Lasse og miljøet, og som skal føre ham og dem nogenlunde helskindetgennem livet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Hedegaard Andersen
Sideantal: 210
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Emmy Kroman
Omslagsgrafiker: Clara Birgersson
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Sofie Amalie Klougart
Udgiver: Gladiator
Bredde: 129 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 270 g
Udgivelsesdato: 25 Feb 2016
Oplagsdato: 25 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793128309

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk