Magten - Anne Boleyns fald

Vis stort billede
Magten - Anne Boleyns fald

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Magtener en perle af en historisk roman med en intensitet og et nærvær som få andre. Den vandt både Bookerprisen, Costa Novel Award og Costa Book of the Year Award i 2012. Den er en selvstændig fortsættelse til Wolf Hall som vandt Bookerprisen i 2009.
Vi er i England, 1535. Henry VIII har været konge i 26 år, men endnu har han ikke opnået det han mest ønsker sig: en søn som kan føre slægten og kongehuset Tudor videre. Han er ellers gået langt: Uden pavens tilladelse har han ladet sig skille fra sin første kone, Katharina af Aragonien, og giftet sig med engelske Anne Boleyn, og nu hænger truslen om ekskommunikation og fjendskab med alle pavetro monarker i Europa over hans hoved.
Men Anne Boleyn har kun født datteren Elisabeth, Henry er utålmodig, og samtidig frygter han at han har sat sig op mod højere magter end bare paven. Hans nærmeste rådgiver, førstesekretæren Thomas Cromwell, indser at noget må ske, og hans vanskelige forhold til Anne gør ikke hans beslutsomhed mindre. Men Anne er ikke ufarlig, og Cromwell der er en opkomling af borgerlig herkomst, har mange fjender ved hoffet. Han må sætte al sin snilde, politiske tæft og kynisme ind for at bevare England – og bevare sig selv.
Bogen er en selvstændig forsættelse af Wolf Hall.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hilary Mantel
Sideantal: 414
Sprog: Dansk
Originaltitel: Bring up the bodies
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 136 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 554 g
Udgivelsesdato: 26 Mar 2013
Oplagsdato: 26 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771280845

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Magten - Anne Boleyns fald Rosenkilde & Bahnhof