Mågeprædikanten

Mågeprædikanten Forstør

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Da den amerikanske missionær, Millard, og hans ledsager, Todd, dukker op på en lille dansk ø for at omvende de indfødte, bliver kulturmødet både forvirrende og til tider komisk, men efterhånden også temmelig foruroligende. Øboerne er ikke sådan at bide skeer med, og Millards egen tro bliver sat på prøve. Da mareridtene om et mord, der fandt sted i Boston, tager til i styrke, begynder Millards i forvejen gennemskuelige facade at krakelere. Temaer som religion, kærlighed og uskyld fletter sig ind i og ud af hinanden, alt imens Millard prøver at forstå sig selv og sine omgivelser.

Uddrag af bogen: ”... For øvrigt, hvor er det, I skal hen?” “Det ved jeg ikke,” svarede Millard noget forvirret. Et øjeblik senere havde Todd fundet adressen, og det lille optog satte sig i bevægelse. Som deres pionerforfædre, der havde vandret ude i den store amerikanske ørken for at finde Guds fred og stifte det nye Jerusalem, gik de nu deres fremtid i møde. De rejste ikke i prærievogne, men trak af sted med en cykelanhænger, og var ikke anført af en højtidelig engel, men af en snakkesalig gammel posedame, der tilsyneladende kendte samtlige øboere og ikke brød sig om nogen af dem.

Om forfatteren: Peter B. Eckhardt er født i Massachusetts, USA, i 1950. Som 18-årig købte han en enkelbillet til Luxembourg og fandt vej til Danmark, hvor han har boet siden. Han har arbejdet som havnearbejder, postarbejder og freelancejournalist, uddannet sig til biolog og rejst i 30 lande. I dag arbejder han som massageterapeut. Han har tidligere udgivet Kejserens ny kittel (1984).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Peter B. Eckardt
Sideantal: 225
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Rasmus Pape
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 364 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2013
Oplagsdato: 02 Jun 2013
Varefakta
Reference

b-9788793025455

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Mågeprædikanten Forlaget Mellemgaard