Lystrejser

Vis stort billede Tilføj
Lystrejser

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ny erotisk roman af skrevet af Nedjma en 40-årig arabisk kvinde som på grund romanens emne og dens kvindelige hovedpersons brud med islams seksuelle tabuiseringer af sikkerhedsmæssige grunde igen har valgt at udgive sin bog under pseudonym. For fire år siden udkom Nedjms debutroman Mandelen som blev en international bestseller og solgt i over to millioner eksemplarer på verdensplan.

Ligesom i Mandelen følger vi også i denne nye roman en ung kvindes rejse ind i et erotisk ukendt land. Ind i begærets og seksualitetens verden en verden styret af mænd og underlagt mændenes lov. På sin bryllupsdag forstødes den unge kvinde Leila fordi hendes mødom hendes hymen er brudt defloreret. Ligesom andre nordafrikanske teenagepiger havde Leila og hendes søster været udsat for tqaf en praksis udført af deres mødre for at sikre døtrenes jomfruelighed indtil bryllupsnatten som for at forsegle dem og beskytte dem mod penetrering. Det betyder at pigen bliver snøret til . Indtil et tilsvarende ritual på bryllupsaftenen der altid er udført af den samme person som udførte de første/indledende foranstaltninger.

Leilas forsøg på at finde den kvinde der først forseglede hende er nytteløse. Hendes tante Zobida en frigjort og kyndig ekspert i seksualitet i fyrrerne ledsager hende i hendes søgen efter forseglersken . Hun kommer i forbindelse med forskellige mennesker stammer og skikke ligesom hun opdager sin egen krop og dens seksuelle potentialer. Ja i det hele taget meningen med ordet sex .

Denne odyssé ind i kroppens og lysternes univers bliver samtidig en blotlæggelse og opdagelse af den arabiske kultur og dens fastlåste feudale og teokratiske traditioner. Ved rejsens afslutning forstår Leila at Zobida vist ikke har haft helt rent mel i posen med hensyn til vigtigheden og betydningen af at være uberørt med tilhørende intakt mødom. Den store fortælling om jomfruelighedens betydning er en fundamental byggesten i de arabiske mænds seksuelle dobbeltmoral.

Som en amerikansk graffiti lød:

My mother claimed that

IF YOU LET A MAN FUCK YOU HE LL LEAVE YOU Because

EVERY MAN WANTS TO MARRY A VIRGIN

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nedjma
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 141 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 450 g
Udgivelsesdato: 24 Sep 2010
Oplagsdato: 24 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734012

Sprog

Dansk