Ludmillas nye liv

Ludmillas nye liv Forstør

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Ludmillas nye liv" handler om den unge Ludmilla, der sammen med sin veninde Olga via et kontaktbureau bliver dansk gift, og som derefter skal forsøge at opnå opholdstilladelse i Danmark, Ludmillas forelskelse i ægtefællen Svend Erik varer ikke ved, og Ludmilla skal afgøre, om hun vil ud af forholdet og derved reducere muligheden for at få den forjættende opholdstilladelse. Ludmilla er en pige, der ikke vil nøjes med det næstbedste, og hun er villig til at gå gennem diverse ydmygende levemåder.
Romanen skildrer Ludmillas kamp for at nå sine mål. Hun bliver involveret i en dansk mors kamp for at undgå at hendes 12 årige datter ikke skal på instituition. Ludmilla bliver vidne til rænkespil mellem politiske modstandere, og hun møder en ung jurastuderende, som er i splid med sig selv om han allerede under sit studium skal hjælpe samfundets svage eller om han først efter at have fået sin advokatbestalling skal bruge sin nyerhvervede indflydelse.
Uddrag af bogen:
”Kan du lide Justin Timberlake?” havde Sergej spurgt. Det var det navn, han havde opgivet, da hun også ville vide, hvad han hed. Sergej havde været så fræk, at han havde kigget i hendes pung, som lå i hendes toilettaske. ”Du hedder Ludmilla Gimbutas, og du er en lille bondepige fra Kuronis.”
”Jeg er sgu ikke nogen bondepige.” Ludmilla huskede, at han havde gjort hende sur med den betegnelse.
”Gu er du så, når du kommer fra en bondeby, så er du i mine øjne en bondepige.” Han så drillende på hende. Mærkelig nok fik noget i hans øjne hendes begyndende irritation til at forsvinde.
Om forfatteren:
Kaj Therkelsen er født 1948. Han er uddannet lærer og underviste på privatskoler i Odense frem til slutningen af 1992.
Han læste psykologi fra 1987 til 1992, mens han underviste på fuld tid. Han har arbejdet som psykolog siden.
Han har udgivet romanerne ”Ulmende gløder” i 2006 og ”Julie” i 2010.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Kaj Therkelsen
Sideantal: 239
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 152 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 374 g
Udgivelsesdato: 04 Oct 2012
Oplagsdato: 04 Oct 2012
Varefakta
Reference

b-9788792920348

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk