Lord of misrule

Vis stort billede Tilføj
Lord of misrule

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tommy Hansel har en plan: Ryk ind på Indian Mounds galopbanen i West Virginia, lad fire heste – som alle er bedre, end de ser ud – stille op til høje odds, indkasser præmiepengene og væddemålene og stik af igen, før nogen lugter lunten.
Men på et lille og skramlet sted som Indian Mounds bliver Tommys plan gennemskuet af alle: den gamle, farvede staldmand Medicine Ed, smeden Kidstuff, den gentlemanagtige lånehaj Two-Tie og de to trænere, mandekvinden Deucey Gifford og den skræmmende stortræner Joe Dale Bigg. Alle lever de af kick’et fra det næste løb og det næste væddemål og håbet om den gevinst, der endegyldigt kan ændre deres tilværelse.

I det spil regner ingen med Maggie Koderer, Tommys unge kæreste og medhjælper, der formår at føle hengivenhed for både mennesker og for de nedslidte heste, hun har med at gøre, og som i kraft heraf kommer til at repræsentere den menneskelighed og det håb, der er bogens kærne.
Jaimy Gordon fik USA’s fornemste litterære pris, ’The National Book Award’, for denne rå og poetiske roman, som gennem et år og fire løb følger nogle sårede og ensomme skæbner på og omkring en tredjerangs galopbane i Midtvesten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jaimy Gordon
Sideantal: 303
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: Lord of Misrule
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Birgitte Brix
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 144 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 480 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2014
Oplagsdato: 20 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779559721

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk