Livets salt

Vis stort billede Tilføj
Livets salt

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Over 120.000 eksemplarer solgt i Frankrig! ” … afsindige grineanfald, telefonsamtaler uden begyndelse og ende, håndskrevne breve, (visse) familiemiddage, øl i baren, små nip af rødvin og en lille tår hvid, en kaffe i solen, en lur i skyggen, at spise østers ved kysten eller kirsebær fra træet, at slå ud efter hinanden for sjov, at samle på noget (sten, sommerfugle, æsker, hvad ved jeg?), skønheden ved en frisk efterårsaften, solnedgange, at være oppe om natten, når alle andre sover, at forsøge at komme i tanke om versene til gamle sange, at forsøge at komme i tanke om dufte og smagen af noget, at læse sin avis i fred, at bladre gennem fotoalbum, lege med sin kat, at bygge et fantasihus, at dække et smukt bord, et skødesløst hiv af en cigaret, at holde sin avis, at danse (åh! At danse!)"

Fransk åndrighed, charme og savoir-vivre, når det er allerbedst. I verdens måske smukkeste opremsning, skriver den franske antropolog Françoise Héritier sig frem til alle de små, vidunderlige ting, som giver tilværelsen sin poesi. ”

Der er en form for lethed og ynde forbundet med det simple faktum at eksistere … Dette lille ekstra, som er givet os alle: Livets salt.” Livets salt vil vække livsglæden hos selv den mest ukuelige pessimist!

Françoise Héritier er professor emeritus ved Collège de France, tidligere direktør for Det Samfundsvidenskabelige Universitet og præsident for Frankrigs nationale aids-komité.

Pressen skrev :”Livets salt er en fantastisk lille sag. Jeg er ikke sikker på, jeg helt forstår, hvad denne bog faktisk er, men den er så frygtelig fransk, at man ikke kan andet end elske den… Jeg er vild med den: Den er dekadent og fornuftig på én og samme tid. Og jeg får sådan lyst til at bo i Paris”

F F F F F - Femina

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Françoise Héritier
Sideantal: 90
Sprog: Dansk
Originaltitel: Sel de la Vie
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anne Sæhl
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 144 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 232 g
Udgivelsesdato: 23 Jan 2013
Oplagsdato: 23 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771371079

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk