Lille Yelena

Vis stort billede
Lille Yelena

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I en tyrkisk sortehavsby er Jozef villig til lidt af hvert for at tjene hurtige penge. Men da gangsterchefen Padron lokker ham til at belure fru Padron under private omstændigheder, er det dømt til at gå galt. Fortidens hemmelig­heder trevles op, og Jozef bliver viklet ind i en gammel fejde ­mellem Padron og faren, Rustem. Rustem, som er en knækket mand, har aldrig fortalt sin søn, hvad der skete for mange år siden mellem gangster­chefen og Jozefs mor. Nu er der ikke andet for end at tage hævn ... 

I mellemtiden nyder chefens kone, Natasha, tilværelsen som trofæ­hustru, men den unge lakaj, der kommer på uanmeldt besøg, har vakt hendes ­interesse. Hvem er denne Jozef, og hvorfor er han ikke bange for Padron? 

I centrum af begivenhederne sidder Lille Yelena. En kvinde, der i en alder af ni år pludseligt ældedes, og som samtidig fik evnen til at spå om fremtiden. Hun kan finde en løsning, når alt andet fejler, og Rustem, Jozef og Natasha må efter tur søge hendes hjælp. Men nogle gange taler hun for døve øren og må selv bøde for det, når hendes spådomme holder stik.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leyla Tamer
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 145 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 294 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 13 Sep 2012
Oplagsdato: 13 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779559127

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk