Lille Amerika - Danskeren i det amerikanske spejl

Vis stort billede
Lille Amerika - Danskeren i det amerikanske spejl

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvor går skellet mellem selvtægt og terrorisme, og
mellem selvtægt og modstandskamp?
Efter 9/11 – attentatet på World Trade Center i 2001 – er det blevet hverdag at tænke på global terrorisme. Lille Amerika undersøger, hvad amerikanerne og danskerne egentlig mener om krig og terrorisme. Ofte er krig et anliggende for eksperter, journalister og militære analytikere.
Den skrevne presse fortæller os, hvad de politiske ledere mener. Vi kan læse kommentatorernes analyser og synspunkter. Men hvis vi vil vide mere om, hvad amerikanerne tænker og føler - og også hvad danskerne tænker og føler - er det oplagt at gå til litteraturen. Så må man gå til filmen. Bestemte film og romaner, som både har været populære – og som samtidig har kvalitet – formulerer vigtige holdninger, som stadig udfordrer.
Amerikanerne fører an i krige – men det er også dem, der klæder krigen af. Det er bare et af flere paradokser, som man lige så godt kan vænne sig, hvis man vil kende mere til USA.
I Lille Amerika diskuteres romaner af blandt andet forfatterne Kurt Vonnegut, Hanne Marie Svendsen og Tage Skou-Hansen, og film af instruktørerne David Lynch og Lars von Trier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Connie Bork
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 135 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 287 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2008
Oplagsdato: 15 Apr 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776912482

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Lille Amerika - Danskeren i det amerikanske spejl Books On Demand