Lige østen for regnen - Roman

Vis stort billede
Lige østen for regnen - Roman

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Engang var Simon Smidesang journalist på avisen inde i byen og jagtede de gode historier, men en dag kommer han for tidligt hjem og finder en bil uden for huset. Nu er han skilt og flyttet til Skogli, arbejder som postbud og forsøger at lægge sit gamle liv bag sig. Han bliver dog ved med at få rudekuverter fra kirkegårdskontoret, for i garagen står en urne som Simon ikke har fået i jorden endnu, og det plager ham.

Da han en dag møder den nye beboer i Skræddergården, Ginni Bang, sker der noget med ham. Ginni går helst ikke uden for en dør, lejer franske film, drikker te og ligner en spåkone med et stort tørklæde om hovedet. Tingene er ikke hvad de giver sig ud for at være, og meget ændrer sig for postbud Simon Smidesang i denne lune og melankolske historie om livet og kærligheden på Skogli.

<> Adresseavisen

Levi Henriksen, f. 1964, norsk forfatter og musiker. Debuterede i 2002 med novellesamlingen Feber. Fik i 2004 et gennembrud med romanen Sne vil falde på sne som faldt, der modtog Bokhandlerprisen. Hovedpersonen i Sne er Dan Kaspersen, en rastløs sjæl på evig flugt fra sig selv. Han nærmer sig de fyrre, og det er på tide at få styr på sit liv. Men først bliver han nødt til at finde ud af om hans bror har begået selvmord, og midt i det hele anklages han for overfaldet på den lokale rigmand Oscar Thrane. I dette kaos møder han Mona, der får ham til at tro på livet og kærligheden og åbner hans øjne for hvad der foregår i den fiktive bygd Skogli, som minder om bygden Granli, nogle kilometer uden for byen Kongsvinger i Hedmark fylke, hvor Levi har boet det meste af sit liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Levi Henriksen
Sideantal: 332
Sprog: Dansk
Originaltitel: Like østenfor regnet
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Lærredsindbundet
Oversætter: Jannie Jensen og Arild Batzer
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Batzer & Co
Bredde: 138 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 423 g
Udgivelsesdato: 08 Oct 2010
Oplagsdato: 08 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792439048

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Lige østen for regnen - Roman Batzer & Co