Lidt til de socialt udstødte og bortgemte trøstesløse

Vis stort billede
Lidt til de socialt udstødte og bortgemte trøstesløse

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tea har svært ved at afkode ’reglerne’ for det sociale fællesskab. I gymnasiet er Tea klassens enspænder, og hun er ved at miste venskabet med sin tidligere bedste veninde Alissa, der har fundet sig til rette med et punkeragtigt slæng.
Tea kan ikke finde ud af livet, som hendes jævnaldrende virker som om, de har så let ved. Hun kan ikke forstå, hvorfor hendes veninde Sille engang forsvandt, og hvorfor hun er begyndt at få uvant hjertebanken på de mest ubelejlige tidspunkter. Men mest af alt finder hun det svært at leve i en virkelighed, der aldrig synes ligeså interessant og fortryllende som fantasien.
Teas passion for film er hendes trøst. I filmens verden går tingene op. Handlingen kan analyseres: Skuespil, aktører, virkemidler og pointe samles i en højere enhed. Men den verdensorden, der hersker uden for biografen, synes urokkelig og rummer tilsyneladende ingen forløsning eller fornuftig pointe.
På en og samme tid hæver Tea sig over de andre med sin gennemtrængende indsigt, men er alligevel henvist til en afsondret taberstatus.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nadia Regitze Parbo
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 460 g
Udgivelsesdato: 15 Aug 2013
Oplagsdato: 15 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793046023

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Lidt til de socialt udstødte og bortgemte trøstesløse Ec Edition