Lidt af en skandale

Vis stort billede Tilføj
Lidt af en skandale

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Lidt af en skandale.

Anmelderrost genfortælling af middelalderens historie om Héloïse og Abélard.
Hun er blevet sammenlignet med Maeve Binchy og Anne Enright. Mary Rose Callaghan (f. 1944 i Irland) er en anmelderrost skønlitterær forfatter. Nu oversættes hun til dansk for første gang.
Lidt af en skandaleer en fortælling om forbudt kærlighed. Den tager sin begyndelse, da Louise, en midaldrende irsk emigrant, vender tilbage til Dublin for at holde jul efter tredive år i New York, hvor hun arbejder som kunsthistorieprofessor. Louise besøger en gammel veninde, Felicity, fra hvis hjem man har udsyn til et gammelt kloster. Stedet får Louise til at tænke på sin kærlighedsaffære med bernadinermunken Peter, som tredive år tidligere boede i netop dette kloster. Peter var pålagt cølibat, men Louise blev en besættelse for ham.
1970‘ernes Dublin danner rammen om denne moderne genfortælling af middelalderens historie om Héloïse og Abélard. I et smukt, detaljerigt og ligefremt sprog fortæller Callaghan historien om Louise og Peters forbudte kærlighed, deres samvittighedskvaler, løgne og omverdenes forventninger.
<>.
- J. Greg Matthews, Library Journal

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mary Rose Callaghan
Sideantal: 302
Sprog: Dansk
Originaltitel: A bit of a scandal
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Henrik Enemark
Oplag: 2
Udgave: 1
Fagredaktør: Helene Lund Sylvestersen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 25 Oct 2012
Oplagsdato: 25 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410297

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk