Leve posthornet!

Vis stort billede
Leve posthornet!

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Jeg ville ringe til Stein og fortælle ham det, men lod være, man bliver ikke spontan i en håndevending. Jeg så Stein for mig, da han stift og anstrengt gik ned ad Rosenkrantz gate på vej mod restauranten for at møde sin kæreste, og jeg følte en ømhed for ham, hvorfor havde jeg ikke set det før, at han også stod på vippen?

Kommunikationsrådgiveren Ellinor lever et stille liv, uden mening føler hun til og med indimellem. Da en kollega forsvinder, overtager hun det arbejde, han sad med – implementeringen af EU’s tredje postdirektiv. Ellinor går halvhjertet ind i arbejdet, for hvad er meningen med det hele, men så møder hun den ældre herre Rudolf Karena Hansen, som fortæller hende en historie om at være ulykkelig, og måske er det nu, Ellinor skal springe ud fra vippen, måske er det nu?

Den norske forfatter Vigdis Hjorth modtog for nylig den norske Kritikerprisen for sin roman Leve posthornet, og flere kritikere har påpeget, at hun med denne bog har skrevet en politisk roman. Indføringen af p ostdirektivet kan synes trivielt og kedeligt for de fleste – men politiske beslutninger angår os alle, og det er det, Vigdis Hjorth med den lettere livstrætte Ellinor i centrum har valgt at vise os i sin roman.

I Leve posthornet det almindelige menneske helten personificeret ved postbudene. De vækker Ellinor med deres engagement, med deres historier og troen på deres sag – og de viser den halvslumrende kommunikationsrådgiver, hvad kommunikation virkelig handler om, nemlig ægthed, nærhed og ærlighed.

Norske Vigdis Hjorth, f. 1959, har en lang forfatterkarriere bag sig og er oversat til flere sprog. Indtil 1987 skrev hun fortrinsvis børnebøger, men siden da har hun primært skrevet voksenbøger, og i dag er hun en af Norges mest interessante kvindelige forfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vigdis Hjorth
Sideantal: 196
Sprog: Dansk
Originaltitel: Leve posthornet!
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Lene Schiøtt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 22 Sep 2014
Oplagsdato: 22 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416831

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk