Legionæren VI - Caledonia

Vis stort billede Tilføj
Legionæren VI - Caledonia

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Legatus Legionis forfremmer Marcus til centuion, men forfremmelsen er ikke gratis. Han sendes nord for den store mur med sit centurie for at støtte Claccus og hans hærenhed i en redningsaktion. En romersk udpost oppe i Caledonien er ved at gå tabt, og flest muligt af mandskabet herfra skal hentes hjem i live. De caledoniske krigere, understøttet af Iarlugh og en gruppe irske lejesvende, lurer overalt, og turen bliver lang og blodig, samtidig med det onde blod mellem Claccus og Marcus blusser op. Marcus og hans centurie bliver efterladt for at kæmpe en umulig kamp mod de caledoniske horder blot for at vinde tid – tid til at mødes med såvel Troldmanden som Iarlugh på kamppladsen, hvor det endelige slag de tre imellem skal stå. Ikke alle tre kan forlade den i live.

Uddrag af bogen: Den sidste legionær tumlede såret ned til Marcus med blodet piblende ud fra flere stik i maven. Marcus greb ham, før han faldt, og legionæren sendte ham et blodigt, barskt smil. Så vendte han sig om og stormede døende tilbage på broen, hvor han kastede sig over en af krigerne, mens han fik hans sværd stødt gennem sig. Det standsede ham ikke. Den døende legionær greb om krigeren, trak ham helt ind til sig og skar nakken over på ham. Så styrtede de begge om. De sidste fire krigere nærmede sig Marcus, der desperat greb et af de faldne krigeres skjolde og trak sig bagud. Krigerne fulgte efter og be-gyndte at omringe ham.

Om forfatteren: Jens Jørgen Hansen er født i Vestjylland nær Varde og uddannet cand.scient. fra Aarhus Universitet. Han underviser på Herning Gymnasium.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Jørgen Hansen
Sideantal: 172
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Line Birgitta Elmgreen Sørensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 145 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 291 g
Serie: Legionæren
Udgivelsesdato: 08 Aug 2013
Oplagsdato: 08 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793076044

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Legionæren VI - Caledonia Forlaget Mellemgaard