Lea

Vis stort billede
Lea

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Med sin Nattog til Lissabon har Pascal Mercier begejstret mange millioner læsere verden over. Her fortæller han historien om Lea:

En kold dag i Provence. Adrian Herzog og Martin van Vliet møder hinanden på en café og finder ud af at de begge kommer fra Bern. Under deres fælles rejse i bil tilbage til Bern fortæller van Vliet om sin datter og hendes tragiske historie som har ført ham til Sydfrankrig.

Alt sammen begyndte med hans kones død pludselig var han alene med sin datter Lea. Sorgen over morens død får hende til st trække sig tilbage fra verden Indtil hun en dag hører en gademusiker spille et violinstykke af Bach. Fra dette øjeblik er Leas højeste ønske selv at lære at spille violin. Van Vliet er lykkelig: endelig har hans datter genfundet livsglæde og håb. Inden længe viser hun sig at have en fuldkommen usædvanlig musikalsk begavelse. Men det bliver samtidig begyndelsen på en tragisk skæbne. Lea går fra succes til succes mens hendes far synker ned i en stadig dybere ensomhed. I et sidste fortvivlet forsøg på at genvinde sin datters kærlighed og nærhed vikles han ind i en forbrydelse som vil ruinere hans borgerlige tilværelse. Men det bliver heller ikke Lea forundt at nyde sin musikalske succes. Hendes formørkede sind får hende til slut til at foretagew en handling som ødelægger alt.

Pascal Merciers roman handler dybest set om menneskers fremmedhed for hinanden og sætter spørgsmålstegn ved i hvilken udstrækning vi selv kan bestemme vores livsforløb. Igen lykkes det ham – ligesom i Nattog til Lissabon – at forbinde livsfilosofisk refleksion psykologisk indføling og virtuos fortællekunst til en enestående læseoplevelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pascal Mercier
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 128 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 309 g
Udgivelsesdato: 25 Nov 2009
Oplagsdato: 25 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779733879

Sprog

Dansk