Langt ude - Drop City roman

Vis stort billede
Langt ude - Drop City roman

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Året er 1970. En flok hippier beslutter sig for at droppe bylivet og søge det simple liv i pagt med naturen. Sammen etablerer de byen Drop City langt inde i Alaskas ødemark, hvor de vil dyrke peace & love for fuld skrue.
Men tilværelsen bliver alt andet end fredfyldt, og ikke mindst mødet med de lokale alaskanere skaber uheldige alliancer og farlige venskaber, der udfordrer idealerne og idyllen i det utopiske projekt.
Romanen følger på skift to grupper: På den ene side Sess Harder, hans kone Pamela og en række andre unge 'indfødte', der på hver deres måde lever i ét med naturen, og på den anden side 'blomsterbørnene' fra Drop City, anført af Norm Sender og tre tilflyttere fra østkysten: Star, hendes kæreste Marco og vennen Ronnie, der har deres egne forestillinger om, hvad det vil sige at leve oprindeligt og ægte.
Langt udeer hverken en satirisk eller nostalgisk roman om 60'erne, men derimod en ægte og sjælden sandfærdig fremstilling af perioden. En modsætningsfyldt historie, som er fuld af overraskelser, og som ikke lægger fingre imellem i skildringen af menneskelig dårskab. Her fremstilles mennesket lige så råt og ømt, som det kan være, og de idealer, som en hel generation tog til sig, og som fik så stor indflydelse på den måde, verden forandrede sig radikalt på efter 60'erne og 70'erne.
Først som sidst er Langt udedog en T.C. Boyle-roman af fineste skuffe. En fortælling fuld af drive, sproglig virtuositet og episk svung. Romankunst på allerhøjeste niveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: T. Coraghessan Boyle
Sideantal: 413
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jan Pock-Steen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 159 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 763 g
Udgivelsesdato: 21 May 2008
Oplagsdato: 21 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770553162

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Langt ude - Drop City roman People'S Press