Lake House

Vis stort billede
Lake House

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ny roman af den australske bestsellerforfatter Kate Morton, hvori den unge kriminalbetjent Sadie Sparrow bliver optaget af at finde den sande historie bag en 70 år gammel familietragedie.

Et forladt hus ... Sadie Sparrow er på tvungen orlov fra sit job som kriminalassistent ved Londons politi. Hun søger tilflugt hos sin morfar i Cornwall, men går hvileløst omkring, indtil hun en dag falder over et forladt hus i skovens dyb og hører en historie om en lille dreng, der forsvandt sporløst.

Et forsvundet barn ... Juni 1933. Familien Edevane har travlt med at forberede den store midsommerfest på deres landsted, Lake House. Særligt den 16-årige datter Alice er ved at sprænges af forventningens glæde. Ikke alene har hun fundet den perfekte slutning til den roman, hun skriver på, men hun skal også mødes med den mand, som hun i al hemmelighed er stormende forelsket i. Inden aftenen er omme, har en tragisk begivenhed dog ramt familien.

Et uløst mysterium ... 70 år senere lever den ærværdige Alice Edevane et stille og tilbagetrukket liv som krimiforfatter i et af Londons fineste kvarterer. Lige indtil en ung kvindelig kriminalassistent banker på døren og begynder at stille Alice spørgsmål om fortiden og borer i de hemmeligheder, Alice har forsøgt at flygte fra hele sit liv.

Pressen skriver:

>>Kærlighed, tab og store (familie)hemmeligheder alle omdrejningspunkt i Kate Mortons romaner […] I Lake House holder hun fast i temaerne, og dette er hendes mest perfekte roman.<<

****** – Julia, Femina

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kate Morton
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: The Lake House
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulla Oxvig
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cicero
Bredde: 165 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 50 mm
Vægt: 862 g
Udgivelsesdato: 06 Apr 2016
Oplagsdato: 06 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763842747

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk