Lagt på is - Off-campus 2

Vis stort billede
Lagt på is - Off-campus 2

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

John Logan, tredjeårsstuderende på Briar University, kan få alle de piger, han vil. Ishockeystjernens liv er én lang række af fester og engangsknald, men bag den afslappede charme og det flirtende smil gemmer han på en voksende fortvivlelse over den mur, han kommer til at banke panden mod, når han dimitterer. En tur i kanen med den sexede førsteårsstuderende Grace Ivers er derfor lige præcis den afledning, han har brug for. Men på grund af en tåbelig misforståelse lægger Grace ham på is, og Logan beslutter sig for at bruge sit fjerde og sidste studieår på at bevise, at han er værd at give en chance til.

Efter et alt andet end fremragende første år er Grace tilbage på Briar efter sommeren, og hun er ældre, klogere og meget ovre den arrogante ishockeyspiller, hun havde været lige ved at forære sin mødom. Der er ingen, der skal ynke hende, og hun er ikke længere den stille mus, hun var, da de først mødte hinanden. Og hvis Logan forventer, at hun bare lægger sig på ryggen og tigger ham om mere, så må han tro om igen. Hvis han vil have hende tilbage, så må han arbejde hårdt for det.

LAGT PÅ IS er andet bind i den populære OFF-CAMPUS-serie .

Elle Kennedy er New York Times, USA Today og Wallstreet Journal bestsellerforfatter. Hun er født og opvokset i Toronto, Ontario og har en BA i Engelsk fra York University. Hendes bøger er solgt til udgivelse i flere lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elle Kennedy
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Morten Gorm
Originaltitel: The Mistake
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Merete Rostrup Fleischer
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Flamingo
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 385 g
Udgivelsesdato: 03 Mar 2016
Oplagsdato: 03 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702201840

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Lagt på is - Off-campus 2 Flamingo