Læserne i Broken Wheel anbefaler

Vis stort billede
Læserne i Broken Wheel anbefaler

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det hele starter med en brevveksling mellem to meget forskellige kvinder. Den generte bogorm Sara er 28 år og fra Haninge i Sverige, og Amy er 75 og fra Broken Wheel i Iowa, USA. Efter at have skrevet sammen i to år og udvekslet tanker om primært bøger, men også om livet generelt, bestemmer Sara sig for at besøge Amy. Da hun ankommer, er Amy i mellemtiden pludselig død.

Sara står nu alene i en lille flække ude i ingenting. Heldigvis føler hun, at hun kender mange af byens indbyggere fra Amys breve, og de har ikke tænkt sig at lade den forvirrede turist i stikken. Sara beslutter sig for at blive som planlagt, og for første gang oplever hun at knytte relationer og venskaber - udover dem i litteraturens verden - og hun får hjælp til at åbne en boghandel med alle Amys bøger.

Både Sara og den lille by Broken Wheel liver langsomt op, nye og uventede par finder hinanden, og ingen tør tænke på, at det ikke kan vare for evigt. Da Saras turistvisum er ved at løbe ud, får hendes nye venner dog en aldeles skør, men genial idé ...

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katarina Bivald
Sideantal: 396
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 154 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 587 g
Udgivelsesdato: 26 May 2014
Oplagsdato: 26 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711346143

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Læserne i Broken Wheel anbefaler Lindhardt Og Ringhof