Læseren i morgentoget

Vis stort billede
Læseren i morgentoget

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Jean Paul Didierlaurents internationale bestseller Læseren i morgentoget appellerer umiddelbart til alle læsere, men især til de mange, der elsker at læse om de andre, der elsker at læse. Det er en stilfærdig, humoristisk og klog roman om, hvordan litteraturen har magt til at berøre og ændre menneskers liv.

Guylain Vignolles er en af verdens stille eksistenser, der helst vil glide i ét med tapetet og ikke gøre det store væsen af sig. Han lever af det, han hader mest af alt, nemlig at makulere bøger. Det lykkes ham dog somme tider at redde enkelte sider ud af det store makuleringsmonster af en maskine på den fabrik, hvor han arbejder. Disse sider, små uddrag fra alle mulige forskellige bøger, læser han op med høj og klar røst hver morgen i toget kl. 6.27.
Han bliver hurtigt et fænomen, og folk lytter til ham med større og større opmærksomhed. En dag finder han et usb-stik i toget, der viser sig at indeholde en dagbog, skrevet af en ung kvinde. Da han begynder at efterforske hendes historie, får det uventede følger, både for ham selv og for et par af de andre uforglemmelige personer i denne roman

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jean-Paul Didierlaurent
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 300 g
Udgivelsesdato: 24 Apr 2016
Oplagsdato: 24 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740027426

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Læseren i morgentoget Politikens Forlag