Lad ulvene komme

Vis stort billede Tilføj
Lad ulvene komme

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

1987. Den eneste, der nogensinde rigtigt har forstået fjortenårige June, er hendes onkel, den anmelderroste maler og kunstner, Finn. June er genert og holder sig for sig selv i skolen, forholdet til storesøsteren er anstrengt, men hos Finn kan hun slappe af - han er hendes gudfar, hendes fortrolige og bedste ven. Så da han dør alt for ung af en mystisk sygdom, som hendes mor knapt kan tale om, bliver Junes verden vendt op og ned. Men Finns død bringer et nyt bekendtskab ind i Junes liv, og hun finder langsomt ud af, at hun ikke er den eneste, der savner Finn.

Junes historie handler om både venskab, kærlighed, sorg, familiebånd og hemmeligheder. Om skam og skyld. Om at føle sig anderledes. Det er en bog, som kan læses af både unge og voksne. Alle kan få noget ud af at læse om June og det, hun lærer af livet, når det gør allermest ondt.

Den blev i 2013 kåret til at være en af årets bedste bøger af The Wall Street Journal, O Magazine, Bookpage og Kirkus Reviews.

"Denne medfølende og livsbekræftende roman vil begejstre læsere til det sidste ... Fortællingen er lige så sårbar og rå som en blottet nerve, der pulserer med menneskets største smertelige og ekstatiske øjeblikke." - Bookpage  

"En blændende debutroman." - O Magazine

"Rørende og i sidste ende fuld af håb." - People

"En gribende debut." - Kirkus Reviews

"Utrolig rørende." - The Wall Street Journal

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carol Rifka Brunt
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 133 mm
Højde: 197 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 575 g
Udgivelsesdato: 10 Sep 2015
Oplagsdato: 10 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711447062

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Lad ulvene komme Lindhardt Og Ringhof