Kvinden i skyen

Vis stort billede
Kvinden i skyen

223,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I enunderjordisk borg, lever forskellige af naturens væsener i samdrægtighed. Debliver ledet af den 211 år gamle veteran Mr. Todman som har en fantastisk videnog som kan omsætte denne viden til brugbar teknik som i hverdagen hjælperborgens beboere på mange områder.

Børnene somfødes i borgen bliver holdt kunstigt sovende indtil de fylder otte år. I denneperiode bliver de telepatisk uddannet med lyd og billeder, således at de som niårige er uddannet på højde med kandidater fra universitetet.

Der udkæmpeskrige og kampe mellem de lokale borge, som hver for sig har uddannede soldater.Naturens væsener som lever oven på jorden, heriblandt menneskene. Spolerernaturen med deres uvidenhed og grådighed.

Sådanbegynder denne beretning om kvinden som reddes fra en ildebrand og som i en skybringes ned til Vandborgen for, at blive våbenassistent. Under navnet Pawibliver hun betroet at kæmpe imod menneskene som har ødelagt naturen. ingen gørnoget ved det, og nu starter naturen sin egen kamp imod de destruktivemennesker.

Kvinden i Skyen er en bog for fantasifulde børn ogvoksne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thure Barsøe-Carnfeldt
Sideantal: 281
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Victoria Ivs
Bredde: 149 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 412 g
Udgivelsesdato: 29 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799882502

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Kvinden i skyen Forlaget Victoria Ivs