Kunsten at vedligeholde et smil

Vis stort billede
Kunsten at vedligeholde et smil

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Syv år tager det at komme sig over en skilsmisse,” siger de kloge. De syv år, der følger efter Nadja og Mortens skilsmisse, er tidsrammen i "Kunsten at vedligeholde et smil”. Syv år, hvor Nadja kæmper en kamp for at finde fodfæste, accept og mening med livet, som enlig mor og kunstner i København, efter en kaotisk opvækst/ungdom med masser af skift og brud. Hun danser samtidig en tung dans med Morten, som i mange år er en tavs som en mumie.


I en poetisk, tragi-komisk, klumme/essay-form fortælles der om udviklingen af den lille brudte familie, kampen imellem manden og kvinden, mødet med statsforvaltningen, skuffede forventninger, høje krav, sex, forvirring, økonomisk rod og religionstanker. Der er løse ender, dyb frustration og afmagt. Der er finurlig filosofi og humor, og der er tankevækkende spørgsmål, som får læseren til at overveje, hvad meningen er med det hele: vores kultur, demokrati og vores almene forvirring.
”Kunsten at vedligeholde et smil” er fortsættelsen til ”Gajolmanifestet” - en moderne dannelsesroman i 2 dele, hvor hver del kan læses selvstændigt. Bogen er, som ”Gajolmanifestet, delvis selvbiografisk”.
Da ”Gajolmanifestet” udkom i 2007, skrev Steffen Poulsen i Politiken: ”Det er en sjældent underholdende og tankevækkende bog om opvækst og ungdom. Fuld af rå musik.”

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mikkeline W. Gudmand-Høyer
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Stig Møller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: HÆFTET
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Radius
Bredde: 135 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 188 g
Udgivelsesdato: 17 Oct 2012
Oplagsdato: 17 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792334374

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Kunsten at vedligeholde et smil Forlaget Radius