Kun DET bliver tilbage

Vis stort billede
Kun DET bliver tilbage

219,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Livet brusede lystigt igennem den krop, jeg var opstået i. Jeg kunne mærke dens lysende glæde ved at suse nedover de stejle bjergsider i fjerlet pulversne. Jeg sansede også den anden krop lidt længere foran. Den havde samme glæde ved dette jeg endnu ikke vidste hvad var, som lige nu bare mærkedes som sving og hop nedover, en lidenskabelig dans med tyngdekraften. De var på tur hele tiden, de to, og mens jeg voksede inde i den enes mave tog de rå, stejle Alper bolig i mig.
Sådan starter Barbara Liv Eriksens fortælling om en ung kvindes eventyrlige liv fyldt med høje fjelde, fart og farer. I en række favntag med naturens vældige kræfter, som hun både elsker og udfordrer, kommer hun ud for en voldsom ulykke. Næsten umærkeligt begynder et mørke at vokse inden i hende, og hun kastes ud i en lang erkendelsesrejse – ud af mørket, ind i stilheden og sig selv.
Kun DET bliver tilbagebevæger sig i et grænseland mellem prosa og lyrik, biografi og fiktion, og det er Barbara Liv Eriksens debut. Hendes minimalistiske digte rammer som lysende og refleksive punkter ned i fortællingen, som er et vidnesbyrd om et indsigtsfuldt og spirituelt menneske, der øser af eget hjerte.
De danser, snefnuggene.
Til deres egen og vindens musik.
Flygtige som tanker,
der smelter når de får varme.

Teksten ledsages af den internationalt anerkendte fotograf Marianne Engbergs tidsløse pinhole-fotografier, hvor motivet er opstået i samspil mellem lys, mørke og tid.
Barbara Liv Eriksen
er født i 1978 og voksede op i Schweiz med sin danske familie. Hun gik i skole i Danmark fra 1994-1998 og flyttede herefter tilbage til Schweiz, hvor hun kom ud for en voldsom ulykke i Alperne. Siden har hun rejst meget – bl.a. i Norge, Grønland og Sydamerika. Hun er uddannet skole- og skilærer og bor på skift i Norge, Danmark og Schweiz.
Kun DET bliver tilbageer Barbara Liv Eriksens debut som forfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Barbara Liv Eriksen
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mira Kongstein
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Marianne Engberg
Fagredaktør: Nils Bjervig
Udgiver: Visdomsbøgerne
Bredde: 146 mm
Højde: 203 mm
Serie: Visdomsbøgerne
Udgivelsesdato: 13 Dec 2015
Oplagsdato: 13 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791388149

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Kun DET bliver tilbage Visdomsbøgerne