Korstog

Vis stort billede
Korstog

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bind 2 i storslået historisk romanserie om det sidste store korstog. Solgt i mere end 2 millioner eksemplarer verden over.

Året er 1274. Efter mange års blodig krig er det lykkedes det hemmelige broderskab at få skabt våbenhvile mellem kristne og muslimer i Det Hellige Land. Men hensynsløse vesterlandske handelsmænd, som tjener penge på slave- og våbenhandel, har udtænkt en djævelsk plan, som atter skal antænde nisten blandt Mellemøstens muslimer. Samtidig er sultan Baybars fanget i en magtkamp: Hans ældste søn og tronarving er gået i ledtog med den udspekulerede Khadir med det mål at få Baybars til at genoptage krigen mod de kristne og en gang for alle uddrive dem fra Det Hellige Land. Tempelridderne er trængt fra to sider, og deres sidste befæstning i Palæstina er truet. Den unge tempelridder Will Campell sendes ud på en farefuld færd, der måske kan sikre den skrøbelige fred og afværge truslen mod tempelridderne og deres allierede. Men han er oppe imod stærke kræfter, der vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at lægge ham hindringer i vejen.

KORSTOG er anden del af Robyn Youngs fængslende tempelridder-trilogi. Første del, BRODERSKABET, var hendes debut, og den blev kåret som den bedst sælgende debutbog af de engelske boghandlere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robyn Young
Sideantal: 540
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 166 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 45 mm
Vægt: 1013 g
Udgivelsesdato: 29 Mar 2011
Oplagsdato: 08 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771082326

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk