Kør din plov over de dødes knogler

Vis stort billede Tilføj
Kør din plov over de dødes knogler

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

I en afsides del af Polen nær den tjekkiske grænse lever Janina en tidligere lærerinde og ingeniør. Hun har påtaget sig den opgave at holde opsyn med de lokale sommerhusejeres vintertomme huse. Men mest er hun optaget af at lægge horoskoper oversætte Blake og at holde skarpt øje med den vilde omgivende naturs dyreliv.
På sine daglige ture i landskabet følger hun forbitret de lokale jægeres rovdrift på rådyr og vildsvin. Men så findes en af de fastboende naboer pludselig død. Dette dødsfald og efterfølgende fundet af en stribe døde lokale mænd rundt omkring i skov og krat bringer den excentriske Janina midt ind i begivenhedernes centrum. Hvad der for det lokale politi synes gådefuldt og uforklarligt tegner for hendes kyndige blik et klart og indlysende mønster.
Olga Tokarczuker født i 1962 og uddannet psykolog. Hun er en af sin generations mest læste og anerkendte polske forfattere. En mageløs fortæller som på suveræn vis smelter så forskellige komponenter som fantasi og videnskab mytologi og virkelighed sammen til komplekse fortællinger der forener det overraskende og tankevækkende med sproglig kraft poetisk lethed og slagskraftig humor. Kør din plov over de dødes knoglerhendes fjerde bog på dansk vil i 2013 blive fulgt op med romanen Dagens lys natten lys.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Olga Tokarczuk
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 354 g
Udgivelsesdato: 10 May 2012
Oplagsdato: 10 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735354

Sprog

Dansk

Kør din plov over de dødes knogler Tiderne Skifter