Kontrapunkt - roman

Vis stort billede
Kontrapunkt - roman

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En kvinde sidder ved klaveret og øver sig på Bachs Goldberg-variationer. Hun øver sig; langsomt, men sikkert, variation efter variation.

>>Fremtiden har trukket sig tilbage til værelsets fjerneste hjørne. Udenfor går livet sin udsigtsløse gang. I en lille verden, uden for rum og tid, spiller moderen en sang for sit barn. For første gang, for sidste gang.<<

Kontrapunkt er Anna Enquist s minde til den datter, hun mistede i en trafikulykke - på samme måde som Bach skrev 'Goldberg-variationerne' af sorg over tabet af sin søn.

I romanen følger man kvinden, der ved klaveret spiller sig igennem sorgen over et mistet barn. Man behøver ikke som læser at vide, at forfatterens sorg er virkelig for at blive bevæget over Enquists roman, men et kendskab til netop den virkelighed tilføjer utvivlsomt en ekstra dimension til læseoplevelsen. Den præcise, næsten fysisk håndgribelige måde, hvorpå hun beskriver det vanskelige klaverspil, står i hjerteskærende kontrast til kærlige minder om en legende, livsglad datter.

Anna Enquist (født 1945) er en af Hollands mest populære forfattere, og hun står bag flere anmelderroste og prisvindende romaner og noveller. Anna Enquist er uddannet koncertpianist og har studerede psykologi. I dag har hun dedikeret sin tid til sit forfatterskab.

På dansk er Anna Enquist tidligere udkommet med romanen Mesterværket (1999), som er oversat til 15 sprog og solgt i mere end 200.000 eksemplarer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Enquist
Sideantal: 218
Sprog: Dansk
Originaltitel: Contrapunt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Miriam Boolsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 01 Nov 2010
Oplagsdato: 01 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770903776

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk