Købmands Hamsteds døtre

Vis stort billede Tilføj
Købmands Hamsteds døtre

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Købmand Hamsteds døtre er døtre af en velhavende forretningsmand i slutningen af 1800 tallet og begyndelsen af 1900 tallet.
Som børn har de guvernanter, og da de bliver større, kommer de på kostskole i Schweiz for at få en god uddannelse.
For at udskyde deres fars arrangerede ægteskaber med uønskede mænd, hjælper deres Bedstemor dem med at komme på en kostskole i Paris, hvor de kan fortsætte deres uddannelse. Det er desværre for dem på deres ugifte fasters kostskole. Det er et arrangement, som deres far har aftalt med sin søster, så hun kan passe på dem.
En af de andre piger på skolen bliver deres veninde, som viser dem, hvordan man forlader skolen og kommer ind igen, uden at deres faster eller personalet opdager det.
Det giver dem mulighed for at leve deres eget liv, men de bliver ustandselig jagtet af deres far, der vil arrangere deres ægteskab.
Til sidst stikker de af fra skolen og efterlader en seddel, hvor de skriver, at de hellere vil være guvernanter end indgå i et arrangeret ægteskab.
I virkeligheden bor de i deres Bedstes lejlighed. Annmarie hjælper dem med at få de uddannelser, de ønsker, samt med at ændre deres udseende fra unge, rige frøkener til almindelige borgere med franske efternavne. Samtidig lærer hun dem, hvordan de både kan studere og tjene penge ved siden af.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Dinge
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originaltitel: Købmands Hamsteds døtre
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 15 Aug 2015
Oplagsdato: 15 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740909241

Sprog

Dansk

Købmands Hamsteds døtre Saxo Publish