Kiffe Kiffe i morgen

Vis stort billede
Kiffe Kiffe i morgen

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Doria er 15 år og bor i en fattig forstad til Paris. Hendes far er lige rejst tilbage til Marokko for at finde en ny ung kone, og har efterladt Doria og hendes analfabetiske mor i et socialt tomrum. Til et liv med genbrugstøj og kontanthjælp. Med kulsort humor fortæller Doria i dagsbogsform om alt fra skolepsykologer og politiovergreb til amerikanske tv-serier og lokale pushere. Men selvom alt ser sort ud, kan tingene ændre sig, og i morgen er måske ikke helt forudsigelig.
"Kiffe Kiffe i morgen" er en historie om at være teenager og føle sig fanget mellem to kulturer. Bogen er Faïza Guène’s debutroman og hun var ikke mere end 19 år da den udkom. Bogen blev en litterær sensation i Frankrig og solgte mere end 200.000 eksemplarer. Siden er bogen udgivet i 26 lande og i 2007 vandt den Peter Pan-prisen i Sverige og blev samme år nomineret til Independent Foreign Fiction Prize.
”Kiffe Kiffe i morgen er vitterlig en usædvanlig roman. Ikke bare fordi den blev skrevet af Faïza Guène, da hun var 19 år, og tilmed er skrevet i et overvældende stilsikkert og slagfærdigt teenagesprog. Ikke bare fordi beretningen fra de franske forstæder i brand er åbenlyst aktuel, samfundskritisk og indsigtsfuld. Men især fordi Faïza Guène, der selv er datter af algeriske immigranter, giver den såkaldte 2. g’er en sjældent nuanceret og kulturelt kompleks stemme”
Nanna Goul, Weekendavisen
”Forbløffende moden og indsigtsfuld roman om livet i de urolige parisiske forstæder”
Jes Stein Pedersen, Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Faïza Guène
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Malin Lindgren
Omslagsgrafiker: Malin Lindgren
Originaltitel: Kiffe kiffe demain
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Francois-Eric Grodin
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Republik
Bredde: 123 mm
Højde: 191 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 223 g
Udgivelsesdato: 28 Oct 2010
Oplagsdato: 17 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799334766

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Kiffe Kiffe i morgen Forlaget Republik