Kapital

Vis stort billede
Kapital

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det er 2008 og alting falder fra hinanden: Banker går konkurs på stribe, kurserne styrtdykker, finanskrisen optager alle medier.

Pepys Road er en almindelig gade i det sydlige London. I begyndelsen af det 21. århundrede – før boligboblen nåede bristepunktet – steg huspriserne eksplosivt. Ejerne af selv den mest beskedne eller faldefærdige ejendom kunne regne med jackpot. At være husejer var som at være i kasino og være garanteret gevinst. Men nu har vi 2008, finanskrisen bekymrer alle, og boligpriserne er helt i bund. En dag modtager husejerne i Pepys Road et anonymt postkort med teksten:

”Vi vil have det du har.”

Hvem har skrevet det? Og hvad er det, de vil have? Kapital følger og forbinder mange forskellige skæbner. En stor, kollektiv roman om finanskrisen og dens konsekvenser. Om en millionby i opløsning, om kærlighed, grådighed, økonomisk kollaps, terrortrusler og voksende gæld.

John Lanchester (f. 1962) er britisk forfatter. Han har udgivet flere romaner og som journalist skrevet vidende og elegant om mad, familie, kultur, teknologi og penge. På dansk er tidligere udgivet romanerne I gæld til nydelsen (1976) – om en madkunstner der bliver morder – og senest Mr. Phillips (2001) om det ofte oversete forstadsmenneske – en kontormand der mister sit job, men ikke fortæller det til nogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Lanchester
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 157 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 45 mm
Vægt: 1002 g
Udgivelsesdato: 30 May 2013
Oplagsdato: 30 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735835

Sprog

Dansk