Kan man dø ung?

Kan man dø ung? Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kan man dø ung? handler om Mikkel, som prøver at komme smertefrit igennem sin ungdom. Han har en kæreste, der hedder Joanna. Forholdet mellem dem bliver udfordret af forskellige ting. Mikkel er i lære som mejerist og har indimellem skoleforløb, som foregår på Fyn. Han og Joanna bor selv på Sjælland. Samtidig er Mikkel glad for alkohol, og med alkoholen følger lyst til andre piger, selvom han er glad for Joanna. Kan Mikkel holde sig i skindet, når han skal på endnu et skoleforløb? Og holder forholdet, hvis han ikke gør? Find svaret i denne både alvorlige og humoristiske fortælling om Mikkel, hvis hverdag udgøres af musik, kærlighed, sex og stoffer.

Uddrag af bogen
Efterhånden havde vi gået et godt stykke tid, og jeg begyndte at blive tørstig – jeg havde en meget ubehagelig følelse af tørke hele vejen igennem mit system.

“Vi bliver altså nødt til at finde en tankstation – jeg er virkelig tørstig,” sagde jeg. Vi fandt den nærmeste tankstation og gik ind. Der stod ti mennesker i kø – det magtede jeg næsten ikke. Det var virkelig ikke fedt at være omringet af mennesker, mens vi trippede på svampe, og da slet ikke når nogle af disse mennesker var folk, vi kendte. Claus fortalte dem, at vi var på svampe. Det viste sig at være en virkelig dum ide. De stod og hviskede til os, mens vi stod i køen:

“I er for sindssyge, I er for sindssyge!”

Om forfatteren
Michael Michalik Andersen (f. 1982) er født opvokset på Sjælland. Han er uddannet mejerist og procesteknolog med speciale i mejeridrift.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Michael Michalik Andersen
Sideantal: 276
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 420 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2016
Oplagsdato: 24 Jan 2016
Varefakta
Reference

b-9788793395374

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk