Kakerlakker om efteråret

Vis stort billede
Kakerlakker om efteråret

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lydia Davis udkommer nu for første gang på dansk med sin anmelderroste novellesamling Kakerlakker om efteråret . Novellesamlingen er samtidig første bind i Forlaget Vandkunstens serie med fortællinger.

De 34 noveller i Kakerlakker om efteråret er Lydia Davis, når hun er bedst. Mens hendes fortællinger viser en fornuftig og ordnet verden, antyder hendes karakterer, at livet, tænkningen og sproget er fuld af kaos. Hun er kortfattet og humoristisk; nogle af novellerne er ikke mere end et par linjer lange og placerer sig et sted mellem digt, filosofi og novelle. Men fortællingerne er hverken prætentiøse eller svære, de er tværtimod både tilgængelige og ligefremme, og både hendes evne til at overraske og hendes underspillede humor bevæger sig som en rød tråd gennem novellesamlingen.

Lydia Davis (født 1947) er amerikansk forfatter og oversætter. Hun har oversat Proust, Blanchot, Foucault, Michel Leiris og flere andre fransk forfattere til engelsk. Hun er professor i creative writing ved universitet SUNY i Albany. Fra 1974 til 1978 var hun gift med Paul Auster, som hun har sønnen Daniel Auster sammen med. I dag er hun gift med maleren Alan Cote, med hvem hun har sønnen Theo Cote.

Lydia Davis har skrevet syv novellesamlinger og en roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lydia Davis
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originaltitel: Break it down
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Karen Margrethe Adserballe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 126 mm
Højde: 176 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 219 g
Serie: Store fortællere i lommeformat
Udgivelsesdato: 27 Oct 2010
Oplagsdato: 27 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776951672

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Kakerlakker om efteråret Forlaget Vandkunsten