Kærlighedens Lænker

Vis stort billede
Kærlighedens Lænker

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Kærlighedens Lænker" er et Psykologisk Thriller Drama når det er bedst.

Da bogen udkom første gang i 2009 – skrevet under synonymet ”DINA” - på forlaget Lindhardt og Ringhof, solgte den 6000 eksemplarer på bare få uger.

Den kommer nu i en helt ny og opdateret udgave hos forlaget Three Leaves Publishing, med bl.a. et helt nyt afsluttende kapitel. Det er en bog der tager et vigtigt - og desværre altid aktuelt - tema op om psykisk terror, magtmisbrug, manipulation og overgreb når en psykopat styrer og dominerer forholdet.

Beskrivelse:

”Efter sine forældres skilsmisse bliver alt, hvad norske Dina er blevet opdraget til at tro på, sat på en alvorlig prøve. Hendes selvtillid har ydermere fået et knæk, og hun er derfor en sårbar ung kvinde, som prøver at finde sig selv og sin identitet igen, da hun møder den meget charmerende danske mand Jess, der arbejder som DJ på et af Oslos in-steder. Jess behandler Dina som en prinsesse og giver hende den tryghed og forståelse, hun har savnet. Selv om Dina kæmper bravt imod, falder hun til sidst for den høje, mørke danske mand med de mystiske øjne, som hun finder både spændende og udfordrende. Men bag Jess' charmerende og veltalende ydre skjuler der sig en manipulerende, udspekuleret og farlig psykopat, som har en syg opfattelse af kærlighed. Da det går op for Dina, at hun er faldet for djævelen selv, er det for sent. Hendes liv i Danmark, hvor hun og Jess er flyttet til, ender som et rent helvede, hvor Jess psykisk nedbryder og isolerer Dina og bruger alle kneb for at tilfredsstille sig selv og egne behov. Dina må erkende, at hun er fanget i et net af psykisk terror, løgne og bedrag … og lænkerne strammes. "

Uddrag fra en af de mange anmeldelser:

”… Jeg er aldrig forstået, hvorfor kvinder vælger at blive i et voldeligt ægteskab, men efter at have læst denne bog, har jeg fået forståelse for, at det ikke er nemt at finde styrken til at sige fra. Til alle jer, der også har tænkt eller tænker om voldsramte kvinder: Hvorfor går I ikke bare jeres vej? Læs bogen!”

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: An-Magritte Wibell Nygaard-Ech
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Maja Iben Juhl
Originaltitel: Kærlighedens Lænker
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Benedicte Frölich
Udgiver: Three Leaves Publishing
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Udgivelsesdato: 05 Aug 2016
Oplagsdato: 30 Dec 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793015272

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Kærlighedens Lænker Three Leaves Publishing