Kærlighedens labyrint

Vis stort billede
Kærlighedens labyrint

89,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Noelle og Robert er ved at blive skilt, og en aften kidnapper Robert deres datter Emma. Noelle er fortvivlet, og i kampen om forældreretten over Emma trækker Robert Noelles fortid som alkoholiker frem, men Robert har selv nogle hemmeligheder, som han ikke ønsker bliver afsløret.
Som ganske ung pige blev Mary mor til Noelle og overlod hende i sin mors varetægt, mens hun selv prøvede lykken i New York. Nu vender Mary tilbage til sin fødeby og sin datter og mor, for at sikre sit barnebarn. Hun opsøger sin ungdomskæreste og Noelles far, Charlie, som er journalist og ejer byens avis. Sammen undersøger de Roberts fortid, og det viser sig, at allerede som teenager var Robert en mand der skabte frygt omkring sig.
Nu har Robert byen i et jerngreb, og mod de ulige odds kæmper Mary og Charlie for at få Emma hjem igen, og imens opdager de, at den første kærlighed ofte er uforglemmelig ...
Eileen Goudge fik sit gennembrud med en serie romantiske fortællinger for teenagere. Med to opløste ægteskaber bag sig flyttede hun til New York, fast besluttet på at blive romanforfatter. I 1989 fik hun sit gen-nembrud med Løgnens lysthave, og siden er det blevet til en lang række bestsellere, blandt andet Søstre og Hemmelige spor. Eileen Goudges bøger er udgivet i over 20 lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eileen Goudge
Sideantal: 345
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Neel Rocco
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lademann
Bredde: 121 mm
Højde: 199 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 237 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2002
Oplagsdato: 04 Sep 2002
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788715102653

Sprog

Dansk