Kære Jonas

Vis stort billede
Kære Jonas

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kære Jonas er en lille roman om en grønlandsk dreng og den danske familie, der adopterer ham. Historien fortæller om en livslang og smertefuld kamp mellem uforenelige verdener. I modsætning til andre beretninger – f.eks. tv-serier om sporløse og forsvundne bortadopterede – fortælles den ikke fra det bortadopterede barns synsvinkel, men af den danske mand, der tilfældigvis blev hans far. Det viser sig, at vores liv kan indeholde begivenheder og hemmeligheder, som vi slet ikke selv kender til, men som alligevel kommer til at bestemme vores tilværelse og – størst af alt – vores følelser.

Uddrag af bogen
Jeg havde bestemt, at jeg skulle være hans far. Han havde aldrig bedt mig om at være det. Magten og viljen var min. Den tragedie og de begivenheder, der var sket helt oppe i Grønland, fjernt fra mit liv og bevidsthed, havde alligevel været med til at forme mit liv. Kære Jonas, jeg er din, jeg elsker dig, og kærligheden er altid, uanset hvor svær den end kan være, en gave.

Om forfatteren
Svend Erik Sørensen er født 1942 i Karise, Østsjælland. Som ung stak han til søs, men senere fik han en uddannelse som journalist på Næstved Tidende. I 1968 blev han ansat på Fyens Stiftstidende, hvor han arbejdede i 34 år og blev kendt for sin ugentlige klumme ’Søndag med Sørensen’. Blandt hans sidste bøger kan nævnes Historien om en mor – H.C. Andersens egen mor , Kærlighedens biveje og Forlad os vores skyld .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Erik Sørensen
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: J.TH. Lundbye
Omslagsgrafiker: HannahMariya Epstein
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 194 g
Udgivelsesdato: 16 Aug 2015
Oplagsdato: 16 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793366305

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk