Jonathan Livingston havmåge (rev. udg.)

Vis stort billede
Jonathan Livingston havmåge (rev. udg.)

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Richard Bachs fortælling om havmågen Jonathan er en fabel om frihed for menneskene. På smukkeste vis spørger han: Hvordan kan vi blive frie og uafhængige og opnå at leve i nuet uden en masse begrænsninger, der hindrer os i at leve det liv, vi virkelig ønsker?

Jonathan Livingston Havmåge er en smuk og tankevækkende fortælling om havmågen Jonathan, der afviger fra sin flok. Han kan ikke indordne sig dens normer; han vil det frie og uafhængige liv.

Han elsker at flyve og bruger al sin tid på dette, og for hver dag der går, bliver han hurtigere og dygtigere. For når Jonathan flyver, glemmer han alt om tid og sted, han lever i nuet, og han er uafhængig og fri.

Jonathan bliver udvist fra flokken og dømt til at leve resten af sit liv alene. Dette bekymrer ham dog ikke, for i stedet for at være en del af frygten, kedsomheden og vreden, der prægede mågeflokkens liv, kan han i stedet flyve hver eneste dag.

En dag møder Jonathan to andre måger, strålende og smukke, milde og venlige, samt ikke mindst meget, meget dygtige til at flyve. De fortæller, de er kommet for at tage ham hjem til en anden flok, hvor alle har det til fælles, at de som Jonathan elsker at flyve og stræber efter at blive helt frie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Richard Bach
Sideantal: 137
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 166 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 432 g
Udgivelsesdato: 14 Jan 2015
Oplagsdato: 14 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711325520

Sprog

Dansk

Jonathan Livingston havmåge (rev. udg.) Lindhardt Og Ringhof