JIZZ - en roman om at elske

Vis stort billede
JIZZ - en roman om at elske

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Louis har været ambitiøs og fået det hele på ret kort tid: En smuk kone, et vidunderligt barn, et mere på vej, et parcelhus på Amager og et job som læge på en skadestue. Men inde i Louis bor et rovdyr, et rovdyr, der tørster efter alt – og som ikke kan slukkes. En psykolog ville vel sige, at han leder efter kærlighed, nærvær og accept. Men Louis’ rejse efter det bringer ham langt ind i sindet og langt ud i tovene og også væk fra kærlighed, nærvær og accept, mens han drikker alt, han kan komme i nærheden af og lægger an på både kvinder og mænd i sin omgangskreds.


Louis møder Pernille til en havefest, hvor han tager hende, medens hun sidder på skødet af ham. Det udvikler sig til et vildt kærlighedsforhold, som ingen af dem kan eller vil stoppe, hvor de mødes i smug under broer og i andre menneskers lejligheder. I deres skrøbelighed er de præcis, hvad de hver især har brug for – men også hvad der kan blive deres endeligt. Pernille har også mørke sider. Louis gør op med sin familie og forlader de børn han elsker så højt for at værne om Pernille og være tro mod kærligheden. Men er kærligheden nok? Louis kamikazeforhold til livet, drikkevarer og sin seksualitet skader ham både fysisk og psykisk og sammen med Pernille spænder han kærlighedsballonen til sit ultimative bristepunkt.
Bogen har sin egen playliste, som man kan høre via bogen QR kode og Spotify.
Om forfatteren Mette Jensen Hayles (f. 1976) er uddannet journalist (Danmarks Journalisthøjskole, 2001). Hun bor i København, er gift og har to børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Jensen Hayles
Sideantal: 258
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Silvana Nikolic
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 414 g
Udgivelsesdato: 18 Aug 2014
Oplagsdato: 18 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771284409

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

JIZZ - en roman om at elske Rosenkilde & Bahnhof