Jesus og hans mystiske lære

Vis stort billede
Jesus og hans mystiske lære

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog omtaler mange af de problemstillinger som er oppe i den danske debat om folkekirken, blandt andet reinkarnation og hvorfor kristendommen ikke kan opfylde moderne menneskers åndelige behov.
Idéerne i denne bog har hjulpet hundredetusindvis af mennesker med at opnå en dybere forståelse for Jesus og den mystiske lære, som han gav for to tusind år siden. Han giver stadig denne lære i dag til dem, der er i stand til at opnå en indre, intuitiv forbindelse med ham.
I dag har mange mennesker opgivet Jesus, fordi de ikke kan finde mening i de officielle kirkers doktriner og dogmer. I virkeligheden er Jesus et åndeligt væsen, som arbejder på at hjælpe alle mennesker med at hæve deres bevidsthedstilstand. Igennem de sidste to tusind år har han kommunikeret med os gennem mennesker, som var villige til at være budbringere for det levende ord. Disse mystikere kunne ikke være tilfredse med officielle doktriner, men søgte en dybere oplevelse af Jesus og hans lære.
I denne bog videregiver den opstegne Jesus den mystiske lære, som han gav til sine mest avancerede disciple. Han forklarer hvorfor hans mystiske lære er relevant for nutidens åndeligt søgende mennesker. Du vil også lære, hvordan du kan opnå et personligt forhold til ham—en af de mest bemærkelsesværdige åndelige lærere menneskeheden har set.
Hvis du føler, at officielle religioner ikke har besvaret dine spørgsmål om livet og dets åndelige side, er det befriende at læse de meningsfulde svar i denne bog. Du vil blandt meget andet lære hvordan du kan:
befri dig selv fra de illusioner, der blev skabt af den kristne kirke af politiske grunde
genkende den sagte stemme af den indre Kristus i dit hjerte
opnå permanent indre fred og lykke ved at få forbindelse med kristusbevidstheden, som er fri for menneskelige illusioner
helbrede dig selv fra dine psykologiske sår
få indre vejledning fra Jesus og dit højere selv
kommunikere direkte med Jesus

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Michaels
Sideantal: 348
Sprog: Dansk
Originaltitel: Jesus og hans mystiske lære
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: More To Life
Udgivelsesdato: 26 Oct 2015
Oplagsdato: 26 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740912272

Sprog

Dansk

Jesus og hans mystiske lære More To Life