Jeg kan aldrig blive væk

Vis stort billede
Jeg kan aldrig blive væk

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogens fortæller, en ung, dansk mand, tager til Botswana i Afrika — ikke for at finde, men for at miste sig selv. Han fortaber sig da også i det fremmedartede; i landskabet, i relationerne til og mellem de lokale, i eksotiske sammenhænge som hele tiden synes at udslippe ham, og i forholdet eller misforholdet til kæresten, som ufrivilligt bliver vidne til hans deroute. Men det er alligevel ikke så let at blive væk.
Eksempel fra bogen: Øjnene stod unaturligt ud i hulerne, tungen hang lang og tør henover underkæben, og en lille, blodplettet plamage på bagkroppen afslørede, at noget havde ramt den, men som den lå dér, livløs på underlig udramatisk vis, forekom det mig, at den snarere spillede død, end i sandhed var det. En kvægdriver havde slæbt kalven ind til siden af vejen. Han trak på skuldrene: Det er, hvad der sker. Et barn, der endnu ikke bevæger sig scenevant i verden; en kalv, der endnu ikke besidder tilstrækkelig tyngde til at indgyde frygt; et ufuldendt væsen, der endnu ikke evner at standse trafikken med hovne, fnysende blikke, kan nemt blive fanget i et åndsforladt spring.
“Jeg kan aldrig blive væk” er Asger B. Nielsens debutbog. Udgivelsen er støttet af Kunstrådet.
Asger B. Nielsen har en bachelorgrad i sociologi og har i længere perioder opholdt sig i Israel og afrika. Bor til daglig i København, hvor han arbejder på et kunstgalleri.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Asger B. Nielsen
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Bjørn Themsen
Omslagsgrafiker: Bjørn Themsen, Signe Hadberg
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fuglekøjen
Udgivelsesdato: 24 Aug 2014
Oplagsdato: 24 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799576869

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Jeg kan aldrig blive væk Forlaget Fuglekøjen