Jeg har et tæppe i tusind farver

Vis stort billede
Jeg har et tæppe i tusind farver

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Norske Anne B. Ragdes hyldest til sin danske mor, Birte, som døde i 2013 – et farverigt portræt af en stærk og kompromisløs alenemor og en gribende roman om livsmod og trods.

Jeg har et tæppe i tusinde farver er beretningen om Birte, der tager job som maskinfører på en plasticposefabrik for at forsørge sine døtre og som besidder en enestående evne til at trylle overdådige måltider ud af et tomt spisekammer. En kvinde med en stor, men ubenyttet intellektuel kapacitet og en usvigelig tro på højresiden i norsk politik.

Med humor og kærlighed skildrer Ragde gode og onde dage fra opvæksten i Trondheim, fra årene omkring forældrenes voldsomme skilsmisse til årene, hvor hun selv flytter hjemmefra og stifter familie. Romanen rammes ind af moderens sidste tid som alvorlig syg. Vi møder Birte som plejepatient i en tid som – trods Annes og hendes søsters kamp med systemet - blev stærkt præget af sundhedsvæsenets manglende ressourcer.

Jeg har et tæppe i tusinde farver er en hjertevarm fortælling om både taknemmelighed, afsavn og ukendt længsel. En roman, der sammen med Arseniktårnet og En tiger for en engel også fortæller brudstykker af Anne B. Ragdes egen livshistorie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne B. Ragde
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: Jeg har et teppe i tusind farger
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Camilla Christensen
Oplag: 2
Udgave: 1
Tegnet af: Christensen Grafisk
Udgiver: Rosinante
Bredde: 148 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 510 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2014
Oplagsdato: 14 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763836630

Sprog

Dansk

Jeg har et tæppe i tusind farver Rosinante