Jeg har dit nummer

Vis stort billede Tilføj
Jeg har dit nummer

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

HAVES: SØD MAND OG PANIKANGST

MANGLER: FORLOVELSESRING OG MOBIL

Poppy Wyatt føler sig meget heldig. Hun skal giftes med sin drømmemand, Magnus, og har fået en enorm forlovelsesring, der har været i svigerfamiliens eje i generationer.

Men til et velgørenhedsarrangement på et hotel med nogle veninder forsvinder ringen i tumultagtige scener, da brandalarmen går. Og ikke nok med det; sin telefon mister hun også. Det er katastrofalt. Dog vender heldet en smule, da Poppy i hotellobbyen finder en anden telefon i en affaldsspand. Den skal hun bruge, så hotelpersonalet kan kontakte hende, når ringen er fundet.

Der er bare det ved det, at den "lånte" telefon tilhører forretningsmanden Sam, og han vil have den tilbage. Indtil der er nyt om ringen, forsøger Poppy dog at holde ham hen ved at agere personlig assistent, men hun har virkelig svært ved ikke at læse med på hans indkomne beskeder og blande sig i hans forretningsbeslutninger. Samtidig har hun også lige et bryllup at planlægge og en indbunden højre hånd at bortforklare for Magnus og sine svigerforældre. Kan det mon blive mere indviklet?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sophie Kinsella
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 146 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 542 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2014
Oplagsdato: 28 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711344422

Sprog

Dansk

Jeg har dit nummer Lindhardt Og Ringhof