Jeg har dit nummer

Vis stort billede
Jeg har dit nummer

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

HAVES: SØD MAND OG PANIKANGSTMANGLER: FORLOVELSESRING OG MOBIL

Poppy Wyatt føler sig meget heldig. Hun skal giftes med sin drømmemand, Magnus, og har fået en enorm forlovelsesring, der har været i svigerfamiliens eje i generationer.

Men til et velgørenhedsarrangement på et hotel med nogle veninder forsvinder ringen i tumultagtige scener, da brandalarmen går. Og ikke nok med det; sin telefon mister hun også. Det er katastrofalt. Dog vender heldet en smule, da Poppy i hotellobbyen finder en anden telefon i en affaldsspand. Den skal hun bruge, så hotelpersonalet kan kontakte hende, når ringen er fundet. Der er bare det ved det, at den ”lånte” telefon tilhører forretningsmanden Sam, og han vil have den tilbage. Indtil der er nyt om ringen, forsøger Poppy dog at holde ham hen ved at agere personlig assistent, men hun har virkelig svært ved ikke at læse med på hans indkomne beskeder og blande sig i hans forretningsbeslutninger.

Samtidig har hun også lige et bryllup at planlægge og en indbunden højre hånd at bortforklare for Magnus og sine svigerforældre. Kan det mon blive mere indviklet?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sophie Kinsella
Sideantal: 397
Sprog: Dansk
Originaltitel: I've Got Your Number
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 154 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 716 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2012
Oplagsdato: 30 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711409602

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Jeg har dit nummer Lindhardt Og Ringhof