Jakob

Vis stort billede Tilføj
Jakob

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

ÉT MENNESKE – TO VERDENER

Den grønlandske dreng Jakob vender, efter et længere ophold i Danmark, tilbage til Grønland – blot for at finde ud af, han ikke længere er den samme og er kommet i klemme mellem to kulturer. Det er han ikke ene om, og det kulminerer i en tragisk hændelse.

15 år efter tager den unge Jakob til Bali som en del af et dansk tv-hold. Jakobs sind er formørket efter den frygtelige begivenhed i barndommen, men da filmholdet kommer til en lille balinesisk landsby, falder han til ro og finder glæden. Han møder kærligheden i skikkelse af en ung indfødt kvinde, men han træffer også en gruppe lokale terrorister, der vil redde øen fra den ødelæggende masseturisme. Lige under overfladen lurer katastrofen.

Jakob er en roman om mødet og sammenstødet mellem kulturer; om tv, turisme – og den terrorisme, der ikke udspringer af ondskab, men af hjertets renhed.

Flemming Jensen, født 1948, er forfatter og skuespiller. Debuterede med VEJLEDNING I SÆLFANGST og har ved siden af sit humoristiske virke forfulgt en mere samfundsengageret linje.

"Det er rigtig Flemming Jensen-underholdning - både med varme og med kant, sådan som han kan gøre det." - Litteraturtsiden

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Flemming Jensen
Sideantal: 688
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 134 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 854 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2015
Oplagsdato: 10 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711443538

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk