"Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola" - Mit Uganda

Vis stort billede
"Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola" - Mit Uganda

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Her er ulands-chicklit-bogen: Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola

Mød Carrie Nynne Blixen i en forrygende, fantastisk fortælling fra et Afrika, du troede, du kendte... .
>>Jeg tør ikke alligevel. Jeg tør ikke! Gad vide, hvordan det vil se ud, når jeg møder op i Kastrup Lufthavn kun for at tilbagelevere et halvt års malariamedicin og mit internationale Røde Kors ID-kort og derefter råber 'Machete!' og skrider, mens de andre står med det ene ben ude i flyet? Hmmm, måske er det bedre, hvis jeg bare melder afbud over telefonen. Eller med en brevdue. Ligesom også mere Afrika-autentisk."<<
Hovedpersonen i Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & colaer kommet til at sige ja til at tage et halvt år til Uganda - ved et frygteligt uheld. Heldigvis beslutter forfatter, journalist og bangebuks Lotte Skou Hansensig trods fantasifulde mareridt i sidste ende for at tage af sted til Uganda. Et land, som viser sig at byde på meget mere end giraffer i gaderne og machete-svingende mennesker kun iført bastskørt.
Hvem kunne for eksempel have gættet, at det ville være muligt at slæbe 12 par stiletter med sig hjem fra Uganda - en skoshoppers paradis?Og hvem kunne have vidst, at ugandiske mænd er et folkefærd med mobiltelefoner, evigt nypudsede sko og hvide, nystrøgne skjorter? Også selvom de bor i hytter lavet af kolort uden indlagt elektricitet.
Det foregår i højt tempo og med højt humør, når Lotte Skou Hansen- også kendt som 'Dronningen af kondom-på-banan' - beretter om sit Afrika og om druk, sex og 12 par stiletter. Læs med i denne ærlige, sjove og medrivende fortælling om livet i en afrikansk by, hvor forfatteren, hendes danske bofælle Morten og den hellige Jesus Kristus længe synes at være de eneste hvide mennesker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lotte Skou Hansen
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 340 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539304

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

"Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola" - Mit Uganda Siesta